Cafepoint Horúca tmavá čokoláda Venezuela 72%, 210g

Cafepoint Horúca tmavá čokoláda Venezuela 72% v tvare tzv. callets sa vyznačuje dokonalou harmóniou bohatej kakaovej chuti a intenzívnych drevitých tónov.
SKLADOM viac ako 5ks
Nájdete aj Darček v predajni
  • 8,99€

Neodolateľné čokoládové pokušenie

Vysokokvalitná tmavá čokoláda v tvare tzv. callets. Ide o odrodovú čokoládu z Venezuely. Hory v tejto krajine sú plné plantáží, na ktorých sa pestujú vyhľadávané a vzácne kakaové bôby Criollo a to je jeden z dôvodov, prečo Venezuela produkuje najkvalitnejšie kakao na svete. K najlepšej chuti a aróme kakaových bôbov výrazne prispievajú Amazonský prales a vlhké tropické podnebie.

Čokoláda sa vyznačuje dokonalou harmóniou bohatej kakaovej chuti a intenzívnych drevitých tónov. Náznaky olív a vína ešte viac umocňujú jej výrazný a robustný charakter. Poskytuje skutočný labužnícky pôžitok. Callets chutia skvelo samotné či v kombinácii s kávou alebo ako dekorácia na dezerty a koláče. Rozpustené v horúcom mlieku Vám prinesú novú chuťovú dimenziu. Objavte čaro exotickej Venezuely ukryté v čokoládových callets!

Ideálne ingrediencie k tejto čokoláde: čierne korenie, karamel, lieskové orechy, pekanové orechy, jahody, červené jablko, červený grapefruit, cereálny chlieb, bergamot.

Hmotnosť balenia: 210 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.

Podrobné informácie o spôsoboch prípravy horúcej čokolády sa môžete dozvedieť tu.

Zloženie: kakaová hmota Venezuela, cukor, kakaové maslo, aróma: prírodná vanilka. Obsah kakaovej sušiny: min. 72%. Čokoláda vyrobená z odrôd kakaovníka Criollo a Trinitario. Môže obsahovať stopy mlieka.

Výživové údaje produktu Cafepoint Horúca tmavá čokoláda Venezuela 72% na 100g:

Energia:   2368 kJ / 566 kcal
Tuky:   43,3 g
- z toho NMK*:   26,1 g
Sacharidy:   28,5 g
- z toho cukry:   24,9 g
Vláknina:   13 g
Bielkoviny:   8,2 g
Soľ:   0,02 g

NMK* - nasýtené mastné kyseliny

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!