• Bialetti Break Moka 3, žltý

Bialetti Break Moka 3, žltý

  • Výrobca: Bialetti
  • Kód produktu: 203383
  • Tento produkt je nedostupný

Praktická elegancia

Moka kávovar Break 3 od známeho výrobcu Bialetti je určený na prípravu talianskeho espressa. Vyníma sa na ňom predovšetkým žlté prevedenie rukoväte a vrchného držiaka, telo a nádobka na vodu sú z vysoko kvalitného lešteného hliníka. Rukoväť zaručuje ľahkú manipuláciu vďaka svojmu ergonomickému tvaru a je vyrobená z tvrdeného nylonu. Nádobka na vodu má štýlový osemuholníkový tvar, telo je oválne. Moka kávovar Break 3 Vám kuchyňu prevonia podmanivou vôňou talianskej kávy, ktorú si zamilujete.

Každý moka kávovar je určený na prípravu istého počtu porcií a pomer voda:káva (veľkosť nádoby na vodu a veľkosť sitka na kávu) je definitívne určený a má sa dodržiavať. Na každom kávovare je napísané, na koľko porcií je určený.
Veľkosť porcie je cca 0,5 dcl. Ak chceme väčšiu porciu, musíme zvoliť kávovar pre viac porcií, t.j. s väčším objemom vody, no musíme dať aj viac kávy. Ak by nebolo sitko plné kávy, kávovar nebude pracovať správne a výsledná káva bude nekvalitná.

V roku 1933 Bialetti predstavil svetu svoj jedinečný vynález, legendárny Moka Express kávovar, ktorý priniesol revolúciu do spôsobu prípravy talianskeho espressa. V súčasnosti Bialetti Moka oslavuje viac ako 80 rokov klasického elegantného dizajnu a jednoduchého technologického postupu. Kávovar sa stal ikonou a má milióny prívržencov po celom svete užívajúcich si veľkolepú chuť talianskej kávy.
Moka kávovary vedia pripraviť silné a autentické espresso za pár minút. Hliníkové kanvičky majú originálny osemuholníkový tvar kvôli rovnomernému šíreniu tepla, čím výrazne umocňujú arómu každej Vašej kávy.

Vlastnosti produktu Bialetti Break Moka 3, žltý

Vlastnosti
Zdroje ohrevu Plyn, elektrická platňa, sklokeramická doska
Základné špecifikácie
Farba Strieborná so žltou rukoväťou a úchytom viečka.
Materiál Potravinársky hliník
Technické špecifikácie
Množstvo kávy 14 g
Objem nádrže na vodu 1,6 dcl

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!