Tmavá čokoláda Madagaskar 67%, 70g

Cafepoint Tmavá čokoláda Madagascar 67% sa vyznačuje horko-sladkou chuťou a plným telom. Jej mierne kyslastý charakter završujú ovocné tóny. Hmotnosť: 70 g.
SKLADOM viac ako 5ks
Nájdete aj Darček v predajni
  • 3,49€

Delikátne potešenie, ktoré Vám pohladí dušu.

Vysokokvalitná tabuľková tmavá čokoláda od Cafepointu. Jedná sa o odrodovú čokoládu z Madagaskaru, ktorý je preslávený vďaka pestovaniu takých jedinečných plodín ako vanilka či tabak. Avšak nezaostáva ani v produkcii kakaových bôbov. Najviac sa tu pestuje odroda Forastero (60%). Za ňou nasleduje Trinitario (35%) a Criollo (5%), ktoré najviac určujú kvalitu kakaa z Madagaskaru. Väčšinu plantáží predstavujú malé rodinné farmy, na ktorých sa kakaovníky stále pestujú tradičným spôsobom a preto kakao z tohto ostrova možno pokladať za organické.

Čokoláda sa vyznačuje veľmi intenzívnou, zaoblenou, horko-sladkou chuťou. Jej mierne kyslastý charakter završujú ovocné tóny pripomínajúce maliny, borievky, citrusy, zrelé marhule či ananás. Zaručí Vám pravý labužnícky pôžitok. Navyše je posypaná kúskami rozličného lyofilizovaného (mrazom sušeného) ovocia, ktoré si zachovávajú svoju chuť, farbu, arómu i výživové látky. Vďaka tomu dodávajú čokoláde osviežujúce tóny. Záplava nekonečnej slasti už po prvom zahryznutí!

Hmotnosť balenia: 70 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.

Zloženie: kakaová hmota Madagascar, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka, lyofilizované ovocie: jahody, maliny, kiwi, čierne ríbezle, mango. Obsah kakaovej sušiny: min. 67%. Čokoláda vyrobená z odrôd kakaovníka Forastero, Criollo a Trinitario. Môže obsahovať stopy mlieka.

Výživové údaje produktu Cafepoint Tmavá čokoláda Madagaskar 67% na 100g:

Energia:  801 kJ / 191 kcal
Tuky:  50,6 g
- z toho NMK*:  30,3 g
Sacharidy:  45,8 g
- z toho cukry:  40,8 g
Vláknina:  17,6 g
Bielkoviny:  10,6 g
Soľ:  0,01 g

NMK* - nasýtené mastné kyseliny

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!