Cafepoint University - Štartujeme už tento piatok.

Cafepoint University - Štartujeme už tento piatok.

Vážení zákazníci, priatelia a kávičkári, s radosťou Vám oznamujeme, že tento mesiac pre Vás na niekoľko najbližších týždňov otvárame Cafepoint University! 

Jej brány sa otvoria v piatok pre všetkých Vás, ktorí si nevedia predstaviť deň bez obľúbenej šálky kávy! Mottom našej univerzity je, že každý má právo piť takú kávu a pripravenú tak, ako mu chutí! Jediné správne delenie káv je na tie, ktoré vám chutia a tie, ktoré nie.

bP7TQYes3Q5qtWQxyiSkF5_VfpG4maG9efHGgTX6DzP-yJx_7GEn6JcPhLlYoV6vtasBg54BzmDBlN_z4hZS6HS8-A_L-02zMOdY2-4k1yDWnp57fG7IA23-dnr2O3vezju6KMNE

Cieľom našej Cafepoint University nie je poučovať, ale pomôcť Vám zistiť viac o krásnom kávovom svete a podnietiť Váš záujem o jeho ďalšie objavovanie.

Je jedno či pijete raritnú odrodovú kávu pripravenú na špičkovom kávovare alebo zalievaného “turka”, instantnú kávu, alebo kávu v plastovom kelímku z automatu, u nás ste vždy vítaní! 

Pre vstup do našej Cafepoint University nemusíte nič robiť, iba sa prihlásiť do nášho newsletteru alebo sledovať naše stránky.


Ml2vSLiGz5Cchx-AgRQ1wZ7YtrrK7422T4UUfwzJ8i3DFdqUNKN1XdoaU9btQZqS5Pde8GDtR0h9HjQa8UtxR80OP7o8sKomL88TbCjc_SmOdqvIYWCr5nXDq-93s_D4VaOjn2Th

V priebehu najbližších šiestich týždňov spolu preštudujeme tie najzaujímavejšie kávové témy, vďaka ktorým sa spoľahlivo zorientujete v kávovom svete. Po absolvovaní všetkých častí nášho štúdia sa bez problémov budete môcť pustiť do príjemnej debaty o káve aj so skúseným kávovým majstrom, ale hlavne zistíte prečo vám chutí ta vaša káva a aké ďalšie jej podoby by ste mohli vyskúšať a objaviť nové chute.

Plán nášho “kurzu” Káva 01 je nasledovný:

Prvou kapitolou, ktorou začneme našu Cafepoint University je História kávy. V tejto kapitole sa pozrieme na začiatky pestovania kávy a jej rozšírenie do celého sveta a hlavne do Európy. 

V ďalšej časti sa pozrieme na kávové odrody, ich špecifiká a spôsoby ich použitia v rôznych druhoch kávy.

KcnqKGqut2D1w6t9KGMTnjZOVq0FAK1CWJriczuv0rWTim3JHPKztYqmc6acteTH5tSwMQMLDwkvg8zlKcQY92HTY6yT3F13wJR76VKX9gE9yc6mt3zqVTusQ-rxe_eSNOXTNuUw

V nasledujúcich kapitolách zistíte viac o spôsoboch pestovania kávových čerešní, ich zberu, spracovania a triedenia kávových zŕn. 

Magický postup praženia kávy a jeho rôzne spôsoby budú obsahom ďalšej časti. 

Ďalšie diely Vás naučia rôzne možnosti prípravy kávových nápojov spolu so správnym mletím, ktoré si každý spôsob prípravy vyžaduje. 

FWyaY7UXfK0r94kj_9pl6Ts2rD4dgnJ8LXmx_X35R8Au7v5grIUGOGW-pTwWDIARg8-V5EBemkH1g21NwxWlMRZeQhJ34df03qc35c_cib2P0V-nISdjoV_orv3JJE6gA8zF81vd

Na záver našej Cafepoint University sa pozrieme na to, aké sú novinky v príprave kávy, aké sú neobvyklé spôsoby pitia kávy a, čo vo svete kávy môžeme očakávať v budúcnosti.

EeuqFh6yfM-5u_ZUmivnBntEHyC6-0SFQ5FDNlrS_q_QhDNGGOmTBg2s8AWYN2ZJw05oWhhx1r9p7mA11BnWi8Hk-AyJPFHcHZmfSmL8E8J5zKXz2P_tW3wlK1J61k5yyvCisRux

Veríme, že náš kurz Vás pobaví aj poučí a už v piatok sa, aj vy stanete študentmi našej Cafepoint University.

Napriek tomu, že prvá lekcia bude až v piatok, už dnes sme pre Vás pripravili jedinečné študentské zľavy a ponuky na naše najobľúbenejšie produkty!