Žiadne produkty
Ceny s DPH
Cafepoint Horúca Ruby čokoláda je po tmavej, mliečnej a bielej čokoláde najnezvyčajnejšia čokoláda, objavená za posledných 80 rokov.
Delikátne potešenie, ktoré Vám pohladí dušu.
Vysokokvalitná rubínová čokoláda od značky Callebaut v tvare tzv. callets. Po tmavej, mliečnej a bielej čokoláde sa jedná o najnezvyčajnejšiu čokoládu, objavenú za posledných 80 rokov. Prekvapí Vás úplne novou, svetloružovou farbou a fantastickým chuťovým zážitkom. Symbolizuje spojenie zdravého životného štýlu a pravého potešenia. Je vyrobená zo špeciálneho rubínového kakaového bôbu.
Čokoláda sa vyznačuje výraznou chuťou po bobuľovom ovocí so sviežimi acidnými tónmi. Nemá horkú ani príliš sladkú chuť a očarí Vás svojou jemnosťou a krémovosťou.
Vstúpte do sveta neprebádaných zmyslových pôžitkov!
Hmotnosť balenia: 150 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.
Návod na prípravu horúcej čokolády: do šálky s mliekom (2dcl) nasypte približne 50g čokolády. Nechajte mlieko zovrieť. Dôkladne premiešajte.
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko, plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, kyselina citrónová, prírodná vanilková príchuť. Obsah kakaovej sušiny: min. 47,3%. Čokoláda vyrobená z rubínových kakaových bôbov pochádzajúcich z Brazílie, Ekvádoru a Pobrežia Slonoviny. Môže obsahovať stopy orechov a lepku. Neobsahuje farbivá ani ovocnú arómu.
Na 100 g produktu:
Energia: | 2358 kJ / 564 kcal |
---|---|
Tuky: | 35,9 g |
- z toho NMK*: | 21,5 g |
Sacharidy: | 49,7 g |
- z toho cukry: | 48,6 g |
Vláknina: | 0,7 g |
Bielkoviny: | 8,9 g |
Soľ: | 0,26 g |
* nasýtené mastné kyseliny