Zo sveta kávy
Kávopedia: Akú kávu pijú Taliani?
Talianske kaviarne predajú denne priemerne 230 šálok kávy. Ktorý druh je však najobľúbenejší?
Žiadne produkty
Ceny s DPH
LYRA Čokoládová tyčinka Malina pozostáva z malinovej náplne, ktorá je poliata horkou čokoládou s obsahom kakaa min. 70%. Pochutnajte si na tejto delikatese!
Tajomstvo pravého pôžitku
Lahodná čokoládová tyčinka od slovenského výrobcu LYRA sa príjemne rozplýva na jazyku, čím zaručene podráždi Vaše chuťové poháriky. Toto neodolateľné pokušenie pozostáva z osviežujúcej malinovej náplne, ktorá je poliata horkou čokoládou s obsahom kakaa min. 70%. Táto odvážna kombinácia predstavuje nový rozmer chuťového pôžitku: šťavnatú, kyslastú chuť ovocia strieda klasická kakaová zemitosť. Pochutnajte si i Vy na tejto vynikajúcej delikatese!
Čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa o kakaovú hmotu pozostávajúcu z odrôd kakaovníka Criollo a Trinitario, ktoré sa pestujú najmä v Ekvádore, Kolumbii, Venezuele či Peru. Vyznačuje sa príjemnou ovocno-kvetinovou arómou obohatenou o náznaky orechového sladu.
Hmotnosť balenia: 33 g. Vyrobené na Slovensku.
Zloženie: horká čokoláda (65%; kakaová hmota - obsah kakaovej sušiny min. 70%, cukor, kakaové maslo, vanilkový extrakt), plnka (35%; cukor, kokosový olej, slnečnicový olej, maltodextrín, laktóza, malinový prášok - 6%, sušené plnotučné mlieko, rastlinné maslo bambucké, rastlinné maslo illipe, emulgátor: sójový lecitín, farbivo: koncentrát z koreňa cvikly). Výrobok môže obsahovať stopy orechov.
LYRA Chocolate s.r.o. je spoločnosť pôsobiaca na Slovensku, ktorá sa špecializuje na výrobu čokolády a rôznych čokoládových produktov. Jedná sa o vysokokvalitné a exkluzívne čokolády, ktoré sa zaraďujú medzi najlepšie na svete. Firma prísne dohliada na ich celý proces výroby, od suroviny až po distribúciu. Obchoduje s pôvodnými pestovateľmi kakaových bôbov v Ekvádore a Kolumbii a intenzívne sa zapája do ich vzdelávania. Na výrobu čokolád používa LYRA výlučne kakao s označením Fino de Aroma, ktoré pozostáva z odrôd Criollo a Trinitario a predstavuje len 6% z celkovej svetovej produkcie kakaa. Okrem toho sú produkty osladené trstinovým cukrom a neobsahujú nijaké chemické či aromatické látky. Spoznajte pravú chuť čokolády!
Na 100 g produktu:
Energia: | 2465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Tuky: | 42 g |
- z toho NMK*: | 25 g |
Sacharidy: | 47 g |
- z toho cukry: | 34 g |
Vláknina: | 6,0 g |
Bielkoviny: | 5,2 g |
Soľ: | 0,01 g |
* nasýtené mastné kyseliny
Talianske kaviarne predajú denne priemerne 230 šálok kávy. Ktorý druh je však najobľúbenejší?