Blanxart Origins, kolekcia odrodových čokolád 118g
Kód: 099925Podrobný popis
Jedinečná čokoládová kolekcia obsahuje vysokopercentné odrodové čokolády (po 5ks) z nasledovných krajín:
- Filipíny - 44%
- Peru - 77%
- Dominikánska republika - 82%
- Nikaragua - 85%
- Kongo - 91%
Tradícia a výroba čokolády BLANXART:
Bolo to v apríli 1954, keď sa majster čokolády Francesc Agrás vydal na dlhú cestu po najlepších cukrárňach a cukrovinkárňach v Európe. Jeho vášňou pre dokonalosť v remeselníckych cukrovinkách bolo tým “semienkom”, ktoré viedlo k založeniu jednej z najznámejších katalánskych tovární na čokoládu: Bombons Blanxart. Všetko to začalo v skromnej dielni v susedstve Les Corts (Barcelona) a splnením sna: pretvoriť tie najlepšie kakaové bôby z Ghany, Konga a Guayaquilu do čokolády.
BEAN to BAR čokoláda:
Dokonalosť ručnej čokolády. Bean to BAR je názov procesu, ktorý začína, keď majster čokolatier vyberie kakaové bôby a spracuje ich na čokoládové tyčinky alebo čokolády, ktoré si sám zabalí a predá. Ide o proces remeselnej výroby, ktorý si vyžaduje špeciálnu znalosť produktu, trpezlivosť, prioritu v kvalite a ochotu ponúknuť labužníkovi to najlepšie kakao. Blanxart je verný tomuto prístupu a spolieha sa na kakao jedného pôvodu pre vynikajúcu kvalitu čokolády.
Zloženie:
Kakao, cukor, smotana (smotana, stabilizátory: E460, E466, E407, E508), kakaové maslo, sušené mlieko, mandľové pralinky (cukor, mandle, slnečnicový rastlinný tuk, emulgátor: sójový lecitín); likér, invertný cukor, lieskové orechy, mandle, soľ, konzervačná látka: kyselina sorbová, rastlinné koncentráty (reďkovka, mrkva, spirulina), vanilka.
Hmotnosť balenia: 118g.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 2583kj/624kcal |
Tuky | 52,2g |
z ktorých nasýtené mastné kyseliny | 37,2g |
Sacharidy | 22,3g |
z toho cukry | 15,4g |
Bielkoviny | 10,8g |
Vláknina | 11,2g |
Soľ | 0,01g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Blanxart - čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.118 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.