Blendy
Najlepšími expertami na kávové zmesi sú Taliani. Kombinujú Arabiku s Robustou v takom pomere, aby bola chuťovo vyvážená a zároveň povzbudivá. V Taliansku nie je veľmi v obľube pitie čistej Arabiky, lebo Taliani nemajú radi jednotvárnosť. Chcú, aby ich káva bola vyladená ako hudobný nástroj, rozmanitá ako kytica kvetov a plná ako kompletné jedlo na tanieri. Na juhu preferujú malú horkú, na severe skôr väčšiu a sladšiu, vlastne každý región ma nielen typické jedlá, ale aj typické chute káv. Aká je teda klasická talianska káva? Väčšinou ide o zloženie Arabika a Robusta v pomere 70/30. Takáto káva má potom silné telo, výraznejšiu chuť a je príjemne krémová. Keď je dobre pripravená, na jazyku musí byť "zaguľatená", to znamená ideálne vyvážená. Svoju chuť najlepšie ukáže vo verzii espressa, no nestratí sa ani v cappuccine. Pražiari si tajomstvá svojich zmesí úzkostlivo strážia a ak sa ich náhodou netaktne spýtate, ktoré odrody a v akom množstve použili, len sa usmejú a odpovedia:"Ak Vám chutí, nepotrebujete vedieť viac..."
Stredne pražená káva s vyváženou zmesou 50% Arabiky a 50% Robusty, ktorá je určená na čerstvé pomletie v mlynčekoch na kávu alebo do kávovarov s integrovaným mlynčekom.
Intenzívne pražená káva, ktorá je určená na čerstvé pomletie v mlynčekoch na kávu alebo do kávovarov s integrovaným mlynčekom. Zmes 30% Arabiky a 70% Robusty, ktorá má výraznú...
Pražená zrnková káva Cafepoint Ciao Milano (Čau Miláno) pozostáva z výberových kávových zŕn Arabiky a Robusty pochádzajúcich z plantáží Strednej Ameriky. BEST...
Pražená zrnková káva Cafepoint Ciao Milano teraz vo zvýhodnenom balení po 6 kg!. Pozostáva z výberových kávových zŕn Arabiky a Robusty pochádzajúcich z plantáží...
Zrnková káva Cafepoint Ciao Napoli teraz vo zvýhodnenom balení po 6 kg. Má výraznú korenistú arómu a hustú krému.
Pražená zrnková káva Cafepoint Ciao Palermo (Čau Palermo) teraz vo zvýhodnenom balení po 6 kg. Ideálna na prípravu espressa, cappuccina alebo caffé latte.