Blanxart Origins PERÚ 77%, odrodová čokoládová tyčinka, 28g
Kód: 099926/PERUPodrobný popis
Chuťový profil čokolády PERÚ 77% - silná citrusová vôňa, ktorá sa mieša s nádychom dreva. V dochuti je cítiť tóny chutnej kávy a sušeného ovocia.
Tradícia a výroba čokolády BLANXART:
Bolo to v apríli 1954, keď sa majster čokolády Francesc Agrás vydal na dlhú cestu po najlepších cukrárňach a cukrovinkárňach v Európe. Jeho vášňou pre dokonalosť v remeselníckych cukrovinkách bolo tým “semienkom”, ktoré viedlo k založeniu jednej z najznámejších katalánskych tovární na čokoládu: Bombons Blanxart. Všetko to začalo v skromnej dielni v susedstve Les Corts (Barcelona) a splnením sna: pretvoriť tie najlepšie kakaové bôby z Ghany, Konga a Guayaquilu do čokolády.
BEAN to BAR čokoláda:
Dokonalosť ručnej čokolády. Bean to BAR je názov procesu, ktorý začína, keď majster čokolatier vyberie kakaové bôby a spracuje ich na čokoládové tyčinky alebo čokolády, ktoré si sám zabalí a predá. Ide o proces remeselnej výroby, ktorý si vyžaduje špeciálnu znalosť produktu, trpezlivosť, prioritu v kvalite a ochotu ponúknuť labužníkovi to najlepšie kakao. Blanxart je verný tomuto prístupu a spolieha sa na kakao jedného pôvodu pre vynikajúcu kvalitu čokolády.
Zloženie:
Kakao, cukor, kakaové maslo. Obsah kakaovej sušiny minimálne 77%.
Hmotnosť balenia: 28g. Skladovanie: skladujte na suchom a tmavom mieste do 21°C.
Nutričné hodnoty na 100g:
| Energetická hodnota | 2475kj/597kcal |
| Tuky | 45,8g |
| z ktorých nasýtené mastné kyseliny | 28,7g |
| Sacharidy | 31,4g |
| z toho cukry | 23,6g |
| Bielkoviny | 10,2g |
| Vláknina | 9,2g |
| Soľ | 0,01g |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Čokoláda |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.028 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
