Instantná káva
Lyofilizácia – kvalitnejšia cesta k instatným nápojom
Naša lyofilizovaná káva s jódom spája špičkovú kvalitu s funkčným zložením. Vyrábame ju metódou lyofilizácie (sušenie mrazom), ktorá je najšetrnejším spôsobom spracovania kávy na jej “instantnú” podobu. Zachováva prirodzenú chuť, vôňu aj obsah účinných látok – bez kompromisov.
Lyofilizácia prebieha pri veľmi nízkych teplotách, čo zabezpečuje vysokú kvalitu a bezpečnosť výsledného produktu. Ide o proces, ktorý sa bežne používa aj pri výrobe obľúbeného mrazom sušeného ovocia teda tam, kde je kvalita na prvom mieste.

Kvalitná káva z Brazílie, obohatená o jód – minerál dôležitý pre hormonálnu rovnováhu. Plná, jemne oriešková chuť spojená s každodennou starostlivosťou o zdravie. Vyvážená káva...

Coffee VERONIA káva s jódom – unikátna kombinácia 100% bezkofeínovej kávy Arabica obohatená o prírodný jódový koncentrát s minerálmi. V šálke kávy je obsiahnuté 30µg jódu, čo...

Coffee VERONIA pre športovcov je unikátna kombinácia kávy s extra kofeínom obohatená o prírodný jódový koncentrát s minerálmi. Káva so zvýšeným obsahom kofeínu a pridaným jódom...