Žiadne produkty
Ceny s DPH
Cold Brew patrí medzi novodobé spôsoby prípravy kávy. Zatiaľ, čo bežné kávové metódy používajú na rýchle extrahovanie vlastností kávy teploty blízke varu, Cold Brewing vymieňa teplotu za čas, keďže tento spôsob prípravy môže trvať od 4 do 24 hodín. Cold Brew sa pripravuje za studena kedy sa mletá káva namočí do vody pri izbovej teplote alebo do ...
Cold Brew patrí medzi novodobé spôsoby prípravy kávy. Zatiaľ, čo bežné kávové metódy používajú na rýchle extrahovanie vlastností kávy teploty blízke varu, Cold Brewing vymieňa teplotu za čas, keďže tento spôsob prípravy môže trvať od 4 do 24 hodín. Cold Brew sa pripravuje za studena kedy sa mletá káva namočí do vody pri izbovej teplote alebo do studenej vody a potom je nechaná sa usadiť a lúhovať ako čaj celé hodiny, alebo dokonca dni. Následne je precedená a výsledkom je očakávané Cold Brew. Aby ste si mohli vyskúšať tento unikátny nápoj aj doma pripravili sme ponuku pomocníkov na to určených.
Hario Mizudashi slúži na prípravu studenej kávy, ktorú si ihneď zamilujete. Studená káva si uchováva širšie spektrum chutí, ktoré v horúcej káve nepostrehnete.
Hario Mizudashi je kanvica určená na prípravu studenej kávy. Ideálna pre tých, ktorí chcú experimentovať a vyskúšať aj iné spôsoby prípravy kávy.
Hario Mizudashi je kanvica určená na prípravu studenej kávy, ktorá sa vyznačuje výraznejšou jemnosťou a sladkosťou a nižšou aciditou a horkosťou.
Hario Mizudashi je kanvica určená na prípravu studenej kávy. Studená káva si uchováva širšie spektrum chutí, ktoré v horúcej káve nie je možné postrehnúť.