Tmavá čokoláda Ecuador 70%, 70g

Cafepoint Tmavá čokoláda Ecuador 70% sa vyznačuje intenzívnou kakaovou arómou a výraznou chuťou, v ktorej sa prelínajú ovocné a kyslasté tóny. Hmotnosť: 70 g.
SKLADOM viac ako 5ks
Nájdete aj Darček v predajni
  • 3,49€

Delikátne potešenie, ktoré Vám pohladí dušu.

Vysokokvalitná tabuľková tmavá čokoláda od Cafepointu. Jedná sa o odrodovú čokoládu z Ekvádoru, ktorý je najväčším exportérom kakaa v Latinskej Amerike. Amazonský prales a vlhké tropické podnebie v krajine podstatne prispievajú  k produkcii tých najcennejších odrôd kakaových bôbov. V súčasnosti ekvádorskí pestovatelia zvyšujú investície do nových spôsobov kultivácie, fermentácie a techník sušenia, aby prinášali na trh prvotriedne kakao s najlepšími vlastnosťami.

Čokoláda sa vyznačuje intenzívnou kakaovou arómou a výraznou chuťou, v ktorej sa prelínajú ovocné a kyslasté tóny. Vyvážený charakter chutí dotvárajú náznaky rumu, whisky a tabaku. Záruka neobyčajného pôžitku. Navyše je posypaná kúskami rozličného lyofilizovaného (mrazom sušeného) ovocia, ktoré si zachovávajú svoju chuť, farbu, arómu i výživové látky. Vďaka tomu dodávajú čokoláde osviežujúce tóny. Záplava nekonečnej slasti už po prvom zahryznutí!

Hmotnosť balenia: 70 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.

Zloženie: kakaová hmota Ecuador, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka, lyofilizované ovocie: jahody, maliny, kiwi, čierne ríbezle, mango. Obsah kakaovej sušiny: min. 70%. Čokoláda vyrobená z odrody kakaovníka Arriba. Môže obsahovať stopy mlieka.

Výživové údaje produktu Cafepoint Tmavá čokoláda Ecuador 70% na 100g:

Energia:   914 kJ / 217 kcal
Tuky:   53,1 g
- z toho NMK*:   31,7 g
Sacharidy:   42,1 g
- z toho cukry:   36,9 g
Vláknina:   18,3 g
Bielkoviny:   21,4 g
Soľ:   0,01 g

NMK* - nasýtené mastné kyseliny

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!