Detaily
Pre tých, ktorí radi skúšajú nové veci
Sirup do kávy Chai od spoločnosti Vlčie z čierneho čaju, rooibosu a škorice má 100% prírodné zloženie bez chemikálií a konzervantov. Pri výrobe sa používa macerácia (výluh byliniek za studena 15°C – 25°C), vďaka čomu bylinky nestrácajú zdraviu prospešné látky. Je ideálny na ochutenie cappuccina alebo caffe latte, kedy stačí pridať 25ml sirupu.
Objem: 500 ml. Vyrobené na Slovensku.
Zloženie: macerát čierneho čaju Ceylon (voda, Ceylon)(25%), trstinový cukor, kokosový cukor, macerát Rooibosu (voda, Rooibos)(15%), škorica (5%), klinčeky, zázvor, badián, kardamón, garam masala (mletý koriander, rasca, čierne korenie, jamajské korenie, muškátový oriešok).
O výrobcovi sirupov Vlčie
Vlčie je mladá, rýchlo rastúca slovenská firma nachádzajúca sa v Národnom parku Poloniny. Firma sa venuje ručnej výrobe domácich sirupov na prírodnej báze.
Podporujú miestnych farmárov vďaka ktorým prinášajú skutočnú chuť čerstvého ovocia pretavenú do jedinečných kombinácii sirupov, ktoré vyrábajú vždy v najvyššej kvalite z čerstvého ovocia.