Žiadne produkty
Ceny s DPH
Pridať do |
N.A! Fruit & Chocolate Malina/Jablko v horkej čokoláde 70% sú vynikajúce čokoládové bonbóny s ovocnou náplňou zloženej z jedinečnej zmesi malín a jabĺk.
Skvelý ovocný pôžitok
Vynikajúce čokoládové bonbóny s ovocnou náplňou z dielne francúzskeho výrobcu N.A! (Natural Addicts) sú 100%-ne prírodné bez obsahu lepku, pridaného cukru, sladidiel, konzervantov či farbív. Ovocná náplň pozostáva z jedinečnej zmesi malín a jabĺk, ktorá je poliata kvalitnou horkou čokoládou so 70%-ným obsahom kakaovej sušiny. Vďaka tomu Vám tieto bonbóny poskytnú úžasný chuťový zážitok, v ktorom sa prelínajú osviežujúce ovocné tóny s intenzívnou a bohatou chuťou čokolády. Zabudnite na nezdravé sladkosti a pomlsajte si na tejto lahodnej maškrte!
Hmotnosť balenia: 35 g. Vyrobené v Holandsku.
Zloženie: koncentrované jablkové pyré, koncentrovaná jablková šťava, kakaová hmota, trstinový cukor, malinové pyré, odtučnený kakaový prášok, glazúrovacie látky: arabská guma, citrusová vláknina, želírujúca látka: pektíny, prírodná malinová aróma, emulgátor: sójový lecitín, med. Percentuálne zastúpenie jednotlivých zložiek v 1 bonbóne: ovocný podiel (70%), horká čokoláda (30%). Na 100 g hotového produktu sa použilo 481 g jabĺk a 31 g malín. Výrobok môže obsahovať stopy lepku, mlieka, arašidov a rôznych druhov orechov.
N.A! (Nature Addicts) je inovatívna francúzska spoločnosť založená v roku 2009, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj 100%-ne prírodných dobrôt. Ich základné ingrediencie ako ovocie, orechy, semienka či cereálie sa vo firme spracovávajú výlučne fyzikálnymi a mechanickými procesmi, aby sa zachovala vysoká kvalita a autentická chuť výrobku. Vďaka tomu sú obľúbené hlavne medzi zákazníkmi, ktorí vyznávajú zdravý žitovný štýl. N.A!, to je čistá sila prírody, ktorá Vám dodá energiu a zlepší náladu!
Na 100 g produktu:
Energia: | 1650 kJ / 392 kcal |
---|---|
Tuky: | 11 g |
- z toho NMK*: | 6,7 g |
Sacharidy: | 67 g |
- z toho cukry: | 60 g |
Vláknina: | 7 g |
Bielkoviny: | 2,8 g |
Soľ: | 0,1 g |
* nasýtené mastné kyseliny