Lyra čokoláda Just Gianduja, 50g

Vynikajúca mliečna čokoláda LYRA Just Gianduja sa vyznačuje obsahom čerstvo pražených lieskovcov z oblasti Piemont v Taliansku. Hmotnosť balenia: 50 g.
  • Značka: Lyra
  • Kód produktu: 603160
  • Tento produkt je nedostupný

Perfektné spojenie lieskovcov a kakaa

Táto vynikajúca mliečna čokoláda sa vyznačuje obsahom čerstvo pražených lieskovcov z oblasti Piemont v Taliansku. Tie sú charakteristické vysokou kvalitou, jemnou, delikátnou chuťou, úžasnou chrumkavosťou a nižším obsahom nasýtených mastných kyselín. Okrem toho sa čokoláda pýši výraznou arómou a krémovou nugátovou chuťou. Záplava nekonečnej slasti už po prvom zahryznutí!

Čokoláda je vyrobená z kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa o kakaovú hmotu pozostávajúcu z odrôd kakaovníka Criollo a Trinitario, ktoré sa pestujú najmä v Ekvádore, Kolumbii, Venezuele či Peru. Vyznačuje sa príjemnou ovocno-kvetinovou arómou obohatenou o náznaky orechového sladu.

Hmotnosť balenia: 50 g. Vyrobené na Slovensku.

Zloženie: lieskovcová pasta IGP Piemont (obsah: min. 30%), kakaová hmota (obsah kakaovej sušiny: min. 33%), kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, trstinový cukor, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilka.

Výživové údaje produktu LYRA Čokoláda Just Gianduja na 100g:

Energia:  2461.4 kJ / 587.9 kcal
Tuky:  43.94 g
- z toho NMK*:  17.53 g
Sacharidy:  36.5 g
- z toho cukry:  34.5 g
Vláknina:  4.1 g
Bielkoviny:  9.4 g
Soľ:  0 g

NMK* - nasýtené mastné kyseliny

O výrobcovi čokolád LYRA

LYRA Chocolate s.r.o. je spoločnosť pôsobiaca na Slovensku, ktorá sa špecializuje na výrobu čokolády a rôznych čokoládových produktov. Jedná sa o vysokokvalitné a exkluzívne čokolády, ktoré sa zaraďujú medzi najlepšie na svete. Firma prísne dohliada na ich celý proces výroby, od suroviny až po distribúciu. Obchoduje s pôvodnými pestovateľmi kakaových bôbov v Ekvádore a Kolumbii a intenzívne sa zapája do ich vzdelávania. Na výrobu čokolád používa LYRA výlučne kakao s označením Fino de Aroma, ktoré pozostáva z odrôd Criollo a Trinitario a predstavuje len 6% z celkovej svetovej produkcie kakaa. Okrem toho sú produkty osladené trstinovým cukrom a neobsahujú nijaké chemické či aromatické látky. Spoznajte pravú chuť čokolády!

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!