Ľadová káva dvomi spôsobmi
V teplom letnom období nepadne nič lepšie než dobre vychladený osviežujúci nápoj. Preto Vám prinášame dva recepty na ľadovú kávičku.
Žiadne produkty
Ceny s DPH
Cafepoint Horúca Tmavá čokoláda Vás prekvapí harmonickou, hladkou chuťou s ľahkým dotykom vanilky. Objavte čaro pravej belgickej čokolády!
Neodolateľné čokoládové pokušenie
Vysokokvalitná tmavá čokoláda v tvare tzv. callets a s obsahom kakaa až 53% od Cafepointu. Prekvapí harmonickou, hladkou chuťou s ľahkým dotykom vanilky. Zaručí Vám skutočný labužnícky pôžitok. Callets chutia skvelo samotné či v kombinácii s kávou alebo ako dekorácia na dezerty a koláče. Rozpustené v horúcom mlieku Vám prinesú novú chuťovú dimenziu. Objavte čaro pravej belgickej čokolády ukryté v čokoládových callets!
Ideálne ingrediencie k tejto čokoláde: široké spektrum ovocia, korenia a orechov.
Hmotnosť balenia: 180 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.
Podrobné informácie o spôsoboch prípravy horúcej čokolády sa môžete dozvedieť tu.
Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka. Obsah kakaovej sušiny: min. 53%. Výrobok môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.
Horúca čokoláda - vôbec prvý čokoládový nápoj bol pripravený približne pred 2500 - 3 000 rokmi mayskou civilizáciou a bol tradičným nápojom Aztékov, ktorý ho prezývali xocolatl. Pôvodne pozostával z mletých plodov zeleného kakaovníka a kukuričnej múky a bol ochutený vanilkou, klinčekmi alebo chili korením. V 15. storočí sa receptúra prípravy tohto nápoja dostala z Mexika až do Európy. Postupne sa začal do neho pridávať cukor či mlieko a tak vznikla horúca čokoláda ako ju poznáme dnes. Nápoj vyniká hustou, krémovou konzistenciou, ktorý môžeme rozlične ozdobiť (napr. šľahačkou či škoricou) a okrem toho sa dá vychutnávať s mnohými ingredienciami. Na tento jedinečný "nápoj bohov" nedá dopustiť žiadny vášnivý čokoholik.
V teplom letnom období nepadne nič lepšie než dobre vychladený osviežujúci nápoj. Preto Vám prinášame dva recepty na ľadovú kávičku.
Vychutnávať si čokoládu už nemusí byť až takým prehreškom. Dokonca to môže mať aj veľmi blahodarné účinky. Teda za predpokladu, že čokoláda je pripravená výlučne z prírodných ingrediencií. Viete si ju správne pripraviť?
Káva si získala popularitu na celom svete. Veľa národov má svoje špecifiká ako kávu pripravuje a pije.
Vhodné pre rozpustné čokolády vo forme kúskov kakaa (čokolády), prípadne nastrúhanej.
Príbeh unikátneho radu výberových káv Marína&Sládkovič sa začal písať v ďalekom Dubaji na svetovej výstave Expo 2020. Naše obľúbené kávové zmesi Dobrá kávička boli podávané v reštauráciách a...
Máme veľkú radosť, že Talianska pražiareň Italcaffé opäť uspela na prestížnej medzinárodnej súťaži. Na súťaži International Coffee Tasting v kategórií "talianskych zmesí pre espresso" obhájila zlatú...
Milí naši zákazníci a osobitne tí z vás, ktorí si obľúbili naše jedinečné kávy Ciao Italia. S radosťou vám oznamujeme, že do našich obchodov konečne dorazili vynovené kávy tohto...