Pridať do obľúbených

Callebaut horúca tmavá čokoláda, strúhaná 1kg

Výrobca: Zeus

Callebaut horúca tmavá čokoláda je 100% belgická čokoláda , ktorá má jemnú a intenzívnu chuť .Vďaka jej jemnému spracovaniu je rozpustná v horúcom mlieku.

Viac detailov

Cena

-20.0669%

29,90 € s DPH

23,90 € s DPH

Na sklade 8 ks

Viac ako 5ks

Detaily

Neodolateľné čokoládové pokušenie

Vysokokvalitná tmavá čokoláda s obsahom kakaa minimálne 50,1% . Jemne spracované kakaové bôby dodávajú plnú a bohatú chuť . Navyše dóza obsahuje odmerku pre jednoduchšiu prípravu.

Objavte čaro čokolády ukryté vo vynikajúcom nápoji.

Hmotnosť balenia: 1kg.

Návod na prípravu horúcej čokolády: do šálky s mliekom (2dcl) nasypte približne 35-50g čokolády (1,5 – 2 odmerky) . Nechajte mlieko zovrieť. Dôkladne premiešajte. 

Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku Obsah kakaovej sušiny: min. 50,1%. Výrobok môže obsahovať mlieko.

Horúca čokoláda - vôbec prvý čokoládový nápoj bol pripravený približne pred 2500 - 3 000 rokmi mayskou civilizáciou a bol tradičným nápojom Aztékov, ktorý ho prezývali xocolatl. Pôvodne pozostával z mletých plodov zeleného kakaovníka a kukuričnej múky a bol ochutený vanilkou, klinčekmi alebo chili korením. V 15. storočí sa receptúra prípravy tohto nápoja dostala z Mexika až do Európy. Postupne sa začal do neho pridávať cukor či mlieko a tak vznikla horúca čokoláda ako ju poznáme dnes. Nápoj vyniká hustou, krémovou konzistenciou, ktorý môžeme rozlične ozdobiť (napr. šľahačkou či škoricou) a okrem toho sa dá vychutnávať s mnohými ingredienciami. Na tento jedinečný "nápoj bohov" nedá dopustiť žiadny vášnivý čokoholik.

Na 100 g produktu:

Energia:  2045 kJ / 489 kcal
Tuky:  26,1 g
- z toho NMK*:  15,7 g
Sacharidy:  50,9 g
- z toho cukry:  47,7 g
Vláknina:  10,2 g
Bielkoviny:  6,8 g
Soľ:  0,01 g

* nasýtené mastné kyseliny

Vyžiadať cenovú ponuku

Callebaut horúca tmavá čokoláda, strúhaná 1kg

Callebaut horúca tmavá čokoláda, strúhaná 1kg